MRI uitgesteld i.v.m. griep

Afgelopen week kwam onze peuter Philou met een klassieke kinderdagverblijfsnottebel thuis. Zo’n kleintje een week weghouden bij haar moeder is geen optie, dus het was op hoop van zegen dat het goed ging.

Maar helaas, afgelopen weekend sloeg de griep toe bij Kell. Iets wat normaal voor vele geen probleem is, maar midden tussen de chemokuren een aanslag lijkt. Het weekend waar er normaal opgekrabbeld wordt is er een terugval. Buiten het extreem verzwakt worden van de griep is natuurlijk COVID19 een probleem i.v.m. de afspraken op maandag.

Dus deze ochtend direct de oncoloog gebeld en na intern overleg gaf ze aan dat de MRI scan wordt verplaatst naar vrijdag en dat Kell een coronatest moet doen. Laat dit nu net heel druk zijn, dus even afwachten wanneer dat allemaal kan.

De MRI scan is wel iets waar we ons op hadden ingesteld, de uitslag duurt sowieso een week. Maar helaas moeten we dus nog even wachten. Tevens is ook de afspraak bij de oncologisch diƫtist omgetoverd naar een videoafspraak.

Voor nu dus even afwachten wanneer we terecht kunnen voor de test om vervolgens weer door te gaan met de afspraken.