Home sweet home

Een dag sneller dan gedacht en Kell is weer thuis. Deze zaterdagochtend zag de wond na de operatie er goed uit en er mocht 1 van de 2 drains (een slangetje aan een fles die wondvocht afvoert) losgekoppeld worden. Dus met nog 1 drain aan Kell vast in een tas naar huis.

Superfijn dat dit plots 1 dag eerder mag. De pijn thuis uitzitten is toch fijner. Binnen nu en 2 weken zal de laatste drain ook losgekoppeld worden en even 6 weken niks tillen gaat wel lukken. De pijn zal de komende dagen nog wel blijven, maar ook dat zal voorbij gaan.

Eind deze maand komt er nog een gesprek met de oncologisch chirurg van het AvL om de uitslag van de patholoog te bespreken. Het weefsel en klieren worden nu accuraat gemeten en bekeken. Daaruit komt er duidelijkheid over in hoeverre er nog activiteit is van de kankercellen en het exacte plan voor de bestraling (sterkte, gebied, etc). Best spannend nog.

En dan op naar de bestraling, deze zal starten over 6 weken (eind januari). Dit gaat weer opgepakt worden in het VUmc. Maar voor nu dus weer even focus op herstel en even van de kerstdagen genieten.